Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр.02/2021 за вработување на неопределно време на 1(еден) давател на јавни услуги во ЈПВ Лисиче-Велес

Пријава за јавен оглас

ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2021 за вработување на неопределено време на 1(еден) давател на јавни услуги во ЈПВ Лисиче-Велес

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *