Физибилити студија

Изработка на физибилити студија за јавно приватно партнерство за енергетско искористување на водите од хидросистемот Лисиче, Велес

Изработка на физибилити студија, одлука за план за јавни набавки – документ

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *