Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр. 01/2019

Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр. 01/2019

Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр. 01/2019 за вработување на неопределено време на 1(едно) помошно техничко лице  во ЈПВ-Лисиче Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *