ЈПВ Лисиче – Велес се приклучува на државната акција “Администрацијата чисти”

На ден 14.12.2019 година (сабота) од 09.00-12.00 часот во Општина Велес ќе се спроведе државната акција “Администрацијата чисти”. во која се вклучува и ЈПВ “Лисиче” – Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *