Годишен извештај од (01.01.2019 до 31.12.2019)

Годишен извештај од (01.01.2019 до 31.12.2019), согласно член 36 од законот за  слободен пристап до информации од јавен карактер.

Год.извештај 01.01.2019 до 31.12.2019

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *