Одлука за избор за кандидат по јавен оглас бр.03/2021 за определување на неопределено време на 1 (еден )давател на јавни услуги во ЈПВ Лисиче-Велес

Одлука за избор за кандидат по јавен оглас бр.03/2021 за определување на неопределено време на 1 (еден )давател на јавни услуги во ЈПВ Лисиче-Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *