Решение за податоци за спроведување на анализа за избрани и именувани лица, обем и состав на управни и надзорни одбори за 2019, 2020 и 2021 година во ЈПВ Лисиче-Велес(барање поднесено од ЦУП Скопје)

Решение за податоци за спроведување на анализа за избрани и именувани лица, обем и состав на управни и надзорни одбори за 2019, 2020 и 2021 година во ЈПВ Лисиче-Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *