Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас бр.01/2023 за унапредување на 1(еден) административен службеник во ЈПВ Лисиче-Велес

Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас бр.01/2023 за унапредување на 1(еден) административен службеник во ЈПВ Лисиче-Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *