Одлука за измена на планот за јавни набавки за 2018 година во врска со Услуги од Агенција за привремени вработувања

Bpз ocнoвa нa член 19 од Законот за јавни претпријатија и член 17 од Статутот на ЈВП Лисиче Велес, Управниот одбор на ЈВП Лисиче Велес на редовна седница одржана на 19.04.2018 година донесе:

ОДЛУКА

Кликнете овде за да ја видите или превземете одлуката за измена на планот за јавни набавки.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *