ОБРАЗЦИ ЗА ФИНАНСИСКО ИЗВЕСТУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА, АКЦИОНЕРСКИ ДРУШТВА И ДРУГИ ЕНТИТЕТИ ЈПВ ЛИСИЧЕ ВЕЛЕС за период Јануари – Март 2024 год.

ОБРАЗЦИ ЗА ФИНАНСИСКО ИЗВЕСТУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА, АКЦИОНЕРСКИ ДРУШТВА И ДРУГИ ЕНТИТЕТИ ЈПВ ЛИСИЧЕ ВЕЛЕС за период Јануари – Март

Read more

Николовски: Започнати се активностите за проектирање на системот за наводнување од браната Лисиче

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска во рамки на теренските активности во Велес оствари посета на браната

Read more